traidy

Välkommen till traidy.se

Traidy är en lite smartare, lite snällare köp- och säljmarknad för nya och begagnade produkter, där varje annons ger en pengar till ett välgörande ändamål.

Erikshjälpen är Traidys nya vän!

Erikshjälpen, som är det senaste samarbetet på Traidy, vill med barnens drömmar som drivkraft och verktyg, vara med och förändra världen. Genom stöd till utbildning, försörjning samt hälso- och sjukvård hjälper vi barn och unga runt om i världen att våga drömma om framtiden.

Hjälp dem i insamlingen till Haiti genom att annonsera ut något du inte behöver längre!

http://www.traidy.se/mottagare/60

 


Kommentarer
Postat av: Nils Neidenmark

Hej!Jag heter Nils Neidenmark och jag kontaktar dig från Stockholms Stadsmission. Fram till 9 januari har Arkitekturmuseet en utställning där scenografin består av möbler från vårt möbel- och klädmärke Remake, som jag tror det kan vara intressant för dig och dina läsare.Genom våra second handbutiker får vi ibland in möbler och textilier där tiden gjort sitt – de är nötta och slitna eller helt enkelt omoderna. Av Stockholms Stadsmissions medarbetare i samarbete med människor på väg in i arbetslivet görs produkterna om till Remake – nytt, fräscht och trendigt. På så vis skapas nya förutsättningar för människor och material. Här kan du se och läsa mer om Remake:
http://www.stadsmissionen.se/Secondhand/Remake/Nu ingår alltså möbler från Remake som scenografi i pepparkakshusutställningen på Arkitekturmuseet i Stockholm. Efter utställningens slut skänker Arkitekturmuseet tillbaka möblerna som då kommer att säljas i Stockholm Stadsmissions butiker.Om du tycker det här verkar intressant så vore det roligt om du vill uppmärksamma utställningen och Remake i din blogg! Jag kan skicka dig bilder om du är intresserad. Tveka inte heller att kontakta mig om du vill ha mer information. Tack för din tid och ha en fortsatt trevlig dag!Mvh,Nils NeidenmarkStockholms StadsmissionStortorget 3, Box 2266, 103 17 StockholmGe en gåva (50 kr) till vår verksamhet: SMS :a HEM till 729002010-12-09 @ 09:53:24
URL: http://www.stadsmissionen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback